Tema: Utrykningskjøretøy

Gjennom arbeid med kunst, kultur og kreativitet skal
barnehagen bidra til at barna tar i bruk fantasi, kreativ
tenkning og skaperglede.

Innsamling til Sivatas i Sri Lanka

24.10 avsluttet vi vårt opplegg om Sivatas på 5 år som
kommer fra Sri Lanka. I den anledning arrangerte vi en
innsamlingsaksjon til Sivatas. Barna hadde lagd flotte
produkter som ble solgt, man kunne kjøpe lodd med
mange flotte gevinster, og barna

Advent

Nå går vi inn i adventstiden, og i barnehagen er den preget av ro og glede. Vi undrer oss, det er spenning og overraskelser. Hver dag koser vi oss sammen i adventsamling hvor vi tenner lys, synger og leser.

Egner-fest

I år fyller Thorbjørn Egner 100 år, og hva er vel mer naturlig enn å et stort fokus på alt det flotte han har produsert. Vi har satt oss inn i "Folk og røvere i Kardemomme by", "Karius og Baktus" og "Klatremus i Hakkebakkeskogen".
Vi startet det hele med kinoforestilling, hvor vi så "Karius og Baktus", og barna måtte innløse billetter. Vi koste oss med popcorn. "Klatremus" ble introdusert med teatervisning i multihuset,og "kardemomme by" så vi på dvd ved en senere anledning. Vi har malt, modellert, lagd figurer i naturmaterialer og avsluttet det hele med Egner fest hvor man kunne kle seg ut som en av figurene i de tre historiene vi har jobbet med. Vi var alle med å feire bamsefar sin 50 årsdag! Vi kan fortsatt høre barna leke og synge fra alt det vi har jobbet med, og det er kjempefint.

Hjelmbybakken 10, 3237 SANDEFJORD
E-post: post@naturbarnehage.no