Nyheter

Advent


Nå går vi inn i adventstiden, og i barnehagen er den preget av ro og glede. Vi undrer oss, det er spenning og overraskelser. Hver dag koser vi oss sammen i adventsamling hvor vi tenner lys, synger og leser.

Les mer


Klubben renser torsk


Gjennom høsten har de største barna på Harestua, Klubben, jobbet med tema kroppen. Interessant å se hvordan en fisk ser ut inni og om den har noen deler som er lik til menneskekroppen. Undring sammen....


Bukkene bruse


Knøttebo jobber med temaet "de tre bukkene bruse". Barna får erfaringer gjennom eventyr og dramatisering.

Les mer


Nyhetsarkiv

Egner-festI år fyller Thorbjørn Egner 100 år, og hva er vel mer naturlig enn å et stort fokus på alt det flotte han har produsert. Vi har satt oss inn i "Folk og røvere i Kardemomme by", "Karius og Baktus" og "Klatremus i Hakkebakkeskogen".
Vi startet det hele med kinoforestilling, hvor vi så "Karius og Baktus", og barna måtte innløse billetter. Vi koste oss med popcorn. "Klatremus" ble introdusert med teatervisning i multihuset,og "kardemomme by" så vi på dvd ved en senere anledning. Vi har malt, modellert, lagd figurer i naturmaterialer og avsluttet det hele med Egner fest hvor man kunne kle seg ut som en av figurene i de tre historiene vi har jobbet med. Vi var alle med å feire bamsefar sin 50 årsdag! Vi kan fortsatt høre barna leke og synge fra alt det vi har jobbet med, og det er kjempefint.


Tilbake
Hjelmbybakken 10, 3237 SANDEFJORD
E-post: post@naturbarnehage.no
Site powered by WebOfficeOne ©