Tema: Utrykningskjøretøy

Gjennom arbeid med kunst, kultur og kreativitet skal
barnehagen bidra til at barna tar i bruk fantasi, kreativ
tenkning og skaperglede.

Innsamling til Sivatas i Sri Lanka

24.10 avsluttet vi vårt opplegg om Sivatas på 5 år som
kommer fra Sri Lanka. I den anledning arrangerte vi en
innsamlingsaksjon til Sivatas. Barna hadde lagd flotte
produkter som ble solgt, man kunne kjøpe lodd med
mange flotte gevinster, og barna

Advent

Nå går vi inn i adventstiden, og i barnehagen er den preget av ro og glede. Vi undrer oss, det er spenning og overraskelser. Hver dag koser vi oss sammen i adventsamling hvor vi tenner lys, synger og leser.

17 mai feiring

I år feiret vi 17 mai torsdag 16 mai. Dagen var fylt med sol og litt vind, men en god temperatur. Barna var veldig spente da de kom i barnehagen, og gledet seg til å synge, tute og flagge. Skolestarterne stilte opp foran og gjorde seg klare til oppgavene
Oppgavene er å bære duskene og de store flaggene:) Så gikk vi runden vår; ned Hjelmbybakken, Østerøyveien og opp Stigerveien til Hjelmbybakken. Foreldre, søsken, besteforeldre, tanter/onkler sto langs veien og ropte Hurra og slo følge med oss videre. Etter å marsjet er det godt å slappe av med pølser og is!! En flott dag for små og store:-)

Hjelmbybakken 10, 3237 SANDEFJORD